Panthera Gym heeft het officiele keurmerk van de Nederlandse Vechtsportautoriteit gekregen

en daar zijn wij trots op!

2 maart 2024

 

Panthera Gym was aanwezig bij de georganiseerde Benefit Demo Dag door Team Smits uit Tilburg. 

 

Het doel van deze dag was om zoveel mogelijk geld op te halen voor de behandelingen van Robbie Hageman, die momenteel in Amerika onder behandeling is voor zijn hersentumor. 

 

Maar liefst 20 jeugdleden van onze club hebben deelgenomen aan dit sportieve evenement!


20 november 2023

 

De gemeente Altena heeft Panthera Gym onlangs uitgenodigd in hun “Sportcafé” om te praten over vitaliteit binnen de sportgemeenschap. Één van de inspirerende sprekers op deze avond was niemand minder dan Remy Bonjasky!

 

Namens Panthera Gym waren Lotfi en Michelle aanwezig en zij hebben zich op deze avond verrijkt met de nodige informatie en kennis


31 mei 2023

 

Panthera Gym bestaat maar liefst 25 jaar en daarom werd het hoog tijd om een leuke reunie te organiseren. Ruim 80 leden die in de afgelopen 25 jaar de revue zijn gepasseerd, waagden zich weer aan een uurtje kickboksen. Het was een leuke en geslaagde avond! 


6 maart 2023

 

Zowel Lotfi als Dean zijn geslaagd voor de enige (rijks-erkende) SKMO opleiding tot Kickbokscoach.

Gefeliciteerd mannen!

16 februari 2023

 

Maar liefst 6 superhelden hebben een bezoekje gebracht aan de kinderen bij Panthera Gym. Samen met ruim 60 kinderen hebben zij al hun superkrachten in de strijd gegooid tijdens een uurtje boksen!


3 november 2022

 

Voor zijn afstudeeropdracht heeft Lotfi een familietraining georganiseerd. Lotfi heeft een dikke voldoende gedregen voor deze leuke training. Wij bedanken alle kinderen, papa's en mama's, opa's en oma's, broers en zusjes en alle andere aanwezige voor hun enthousiastme!

Onze Natasja van Dongen is Nederlands Boks Kampioene geworden in

de B klasse -57 kilo